Te Koop

Na 12 jaren van plezier, avontuur, trots en genot, bereiken wij het moment dat we het schip willen overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dit, nog altijd, geweldige schip, zou met een nieuwe eigenaar zijn bestaan zeker moeten stellen, om de nostalgie van deze aak te blijven bewaren, en voort te zetten.

Wij zoeken naar een passende nieuwe eigenaar, om te voorkomen dat de “Nettie” over een paar ontmanteld moet worden, en als jacht verder zal gaan.

De Nettie is een schip ,om met plezier, veilig en vol trots, steeds weer het water op te zoeken, met familie, vrienden, of alleen met je partner.

Wie durft!!

Laatste verhalen

Zoek naar verhaal in de buurt van

km

8 augustus Dokkum -Leeuwarden

Maandag , vergaderdag. Om Kwart voor acht nam ik nog de laatste mailtjes door. Deze ochtend stonden er een aantal telefoon gesprekken op het programma. Zaak gaat voor het meisje! Het meisje had hier geen moeite mee. Dus vertrokken we uiteindelijk pas na 13 uur. Ik had wel mijn informatie ingewonnen bij Jumbo over de verkoop van ons product. Altijd goed te weten hoe de zaken ervoor staan.  De wens om de Dokkumer Ee te bezeilen ging voor ons weer niet op. Wel voor de tegenliggers. Die hadden de wind in de zeilen. Wij pal tegen wind. Het was koud. We droegen dikke regen jassen, en wanneer de regenbuien overkwamen , met een berg wind, moest ik gelijk denken aan onze zoon, die foto,s uit Rodos   opstuurden. In zijn zwembroek aan het zwembad, biertje in de hand, uitzicht op zee en op het vrouwelijk schoon wat aan hem voorbij paradeerd. Ik stelde Annemieke voor ,volgend jaar het rondje Europa andersom te maken.De zon op te zoeken.  Er kwamen gelijk redenen over tafel om niet te gaan. Zoals altijd. Binnen 3 uur waren we in Leeuwarden, echter om 3 minuten voor 4 gaf de brug dubbel rood, terwijl onze nieuwe ligplaats aan de andere kant van de brug was.  Na twee uur wachten ging de brug alsnog open. Wij hadden intussen al gezocht naar een passend plekje in deze volle haven. Een plekje, zodat wij niet met de mast in de bomen vast kwamen te zitten. Na het eten hebben we een stadswandeling gemaakt. Even goed het eten te laten zakken. Wel viel ons op dat ook Leeuwarden een “Kerkstraat” heeft, en nog steeds geen” Moskeestraat”. Zou het toch te maken hebben, dat veel immigranten niet willen integreren.