Te Koop

Na 12 jaren van plezier, avontuur, trots en genot, bereiken wij het moment dat we het schip willen overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dit, nog altijd, geweldige schip, zou met een nieuwe eigenaar zijn bestaan zeker moeten stellen, om de nostalgie van deze aak te blijven bewaren, en voort te zetten.

Wij zoeken naar een passende nieuwe eigenaar, om te voorkomen dat de “Nettie” over een paar ontmanteld moet worden, en als jacht verder zal gaan.

De Nettie is een schip ,om met plezier, veilig en vol trots, steeds weer het water op te zoeken, met familie, vrienden, of alleen met je partner.

Wie durft!!

Laatste verhalen

Zoek naar verhaal in de buurt van

km

2 augustus Vlieland

Onze gasten mochten vandaag uit slapen. Morgen zou voor hun de werkdag weer aanvangen. Na het ontbijt werd er een kaartje gekocht voor de terugtocht met de snelboot, en fietsen gehuurd voor een rondje rond Vlieland. Terwijl heel Nederland gebukt ging onder een mega regenbui, fietsen wij heerlijk in het zonnetje. Op naar het uiterste puntje van Vlieland waar de laatste gelegenheid was om koffie met cranberry gebak te nuttigen. Het Posthuys is de laatste uitspanning, daarna is er alleen nog maar duin . We fietsten via de noordkant door de duinen terug. Onderweg werden nog een paar mooie foto’s gemaakt van de bloeiende hei. Een duinpannetje bood een heerlijk plekje in de zon, uit de wind, om vandaaruit toch nog even een duik in zee te proberen. Het water was echt koud. Trok enorm, maar niet aan ons, om even lekker te gaan zwemmen. Terug aan boord werden de koffersgepakt en de dames afgezet bij de ferry.  De avond was stil, en alleen maar goed voor een boek. We hadden een paar leuke dagen gehad met de zussen.