Te Koop

Na 12 jaren van plezier, avontuur, trots en genot, bereiken wij het moment dat we het schip willen overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dit, nog altijd, geweldige schip, zou met een nieuwe eigenaar zijn bestaan zeker moeten stellen, om de nostalgie van deze aak te blijven bewaren, en voort te zetten.

Wij zoeken naar een passende nieuwe eigenaar, om te voorkomen dat de “Nettie” over een paar ontmanteld moet worden, en als jacht verder zal gaan.

De Nettie is een schip ,om met plezier, veilig en vol trots, steeds weer het water op te zoeken, met familie, vrienden, of alleen met je partner.

Wie durft!!

Laatste verhalen

Zoek naar verhaal in de buurt van

km

De wedstrijd 

Het palaver was compleet. Met wethouder Margriet den Brok .   Het feest kon beginnen. De zon zat mee, de wind zat tegen. Met een drietje Bf zouden we het moeten doen vandaag. De sfeer was goed. De sponsoren waren van de partij , of dachten aan ons . Het barbiertje voerde de boventoon, doordat menigeen met een zwart t-shirt met opschrift rond liep. Het rondje Slijkplaat  over westerlijke richting  zou vandaag de koers zijn. Om 12 uur was het startsein voor de kleine schepen, waarbij 10 minuten later de schepen over de startlijst mochten gaan.                   De strijd om de eerste plaats is altijd een happening, en dat terwijl het meedoen centraal staat. De opdracht voor de Teus Renes bokaal was het maken van een karakatuur van de schipper . Zo werd in de afsluiting die avond een modeshow gegeven door de schippers met hun t-shirt aan.                                                                                       De strijd werd in de voor de windse koers bepaald door de mannen  met de grootste ballonzeilen. Lappen zeil van 220 m2 deden mee, om een plaatsje voorin de groep te bemachtigen. Na Hv21/a20 gerond te hebben, werd de strijd weer heftig, doordat een ieder zijn eigen koers naar de finish moest varen.                                                       En zo waren er in iedere groep weer drie winnaars, voor de fun.                                                                                         De leukste bijkomstigheid van die weekend was, toen we de volgende dag in Oude Wetering een patatje aten in een cafetaria met het shirtje van Het Barbiertje aan. We werden aangesproken door Ans uit Roelofsarendsveen. Zij had meegevaren met de Tippy, en herkende ons aan het Barbiertje.