Te Koop

Na 12 jaren van plezier, avontuur, trots en genot, bereiken wij het moment dat we het schip willen overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dit, nog altijd, geweldige schip, zou met een nieuwe eigenaar zijn bestaan zeker moeten stellen, om de nostalgie van deze aak te blijven bewaren, en voort te zetten.

Wij zoeken naar een passende nieuwe eigenaar, om te voorkomen dat de “Nettie” over een paar ontmanteld moet worden, en als jacht verder zal gaan.

De Nettie is een schip ,om met plezier, veilig en vol trots, steeds weer het water op te zoeken, met familie, vrienden, of alleen met je partner.

Wie durft!!

Laatste verhalen

Zoek naar verhaal in de buurt van

km

De ijspegels hingen aan mijn ballen.

20130323-212634.jpg

Gisteren was het dan zover. Ondanks het feit dat het geduld bij de gebroeders Stofberg al weggeëbd was, om de Nettie te laten zakken, gebeurde dit heugelijke feit pas toen wij gisteren onze camera in gereedheid gebracht hadden. Door de kou dreigde eerst de tewaterlating niet door te gaan, omdat de accu van de trekker het begeven had. Prik van wal bood de oplossing, zodat de trekker die het gevaarte een zetje naar beneden moest geven, alsnog gestart kon worden.Rustig zakte ons onderkomen voor de komende 7 maanden in het koude water. Na controle op lekkage werd het sein “droog vlak”, gegeven, en konden we beginnen om al het rondhout aan boord te dragen, en werd begonnen met het ruimen van alles wat los lag. Vandaag met de schoonmaakploeg schoon schip gemaakt. Alles blinkt weer of heeft een passend plekje gekregen. De verwarming maakte het gelukkig nog een beetje aangenaam in de kajuit, want de straffe oosterwind met een gevoels temperatuur van -15, was niet bepaald uitnodigend om de boel schoon te maken.
Gelukkig is alles weer spic en span , en kunnen we woensdag , wanneer Bram zijn technische testen afgerond heb , koers zetten naar Leimuiden, waar we maandag willen vertrekken.

20130323-212454.jpg