Te Koop

Na 12 jaren van plezier, avontuur, trots en genot, bereiken wij het moment dat we het schip willen overdragen aan een nieuwe eigenaar.

Dit, nog altijd, geweldige schip, zou met een nieuwe eigenaar zijn bestaan zeker moeten stellen, om de nostalgie van deze aak te blijven bewaren, en voort te zetten.

Wij zoeken naar een passende nieuwe eigenaar, om te voorkomen dat de “Nettie” over een paar ontmanteld moet worden, en als jacht verder zal gaan.

De Nettie is een schip ,om met plezier, veilig en vol trots, steeds weer het water op te zoeken, met familie, vrienden, of alleen met je partner.

Wie durft!!

Laatste verhalen

Zoek naar verhaal in de buurt van

km

Berlijn | Dag 17-19

Op zondag 8 juli zijn wij terug gegaan naar huis . Onze zoon Stefan had zijn HBO diploma gehaald na 4 jaar avondstudie.

Op dinsdag 10 juli zijn we weer terug gekeerd naar de Berlijn.

Het weer was compleet veranderd, en was omgeslagen van een week zon naar een druilige regendag.

Reizen met de trein en een hond gaat gewoon goed .

Zeker vanaf den Haag naar Berlijn.

Na ruim 8 uur reizen waren we op de plaats van bestemming.

De man in de haven, die diesel wilde gaan halen , kwam al naar me toe.

Gelijk gaan is de beste optie, en zo had ik een half uur later 165 liter diesel in 8 cans aan boord staan, voor 33 cent per liter minder dan de vorige keer.

Voor wat , hoort wat, en zo verblijdde we deze man met een fles Schipperbitter.

Als ze bij iedere keer , dat er weer een DC9 overkomt een slokje genomen werd, omdat je toch niets kan zeggen , is die fles vast gauw leeg.

Die avond werd er nog stevig boodschappen gedaan bij Edeka.

We werden verrast door de etalage aan snoeptomaatjes pick en mix bij de entree, maar teleurgesteld dat we verder alleen nog maar bekers in kleur mochten leveren.

Altijd leuk, om te zien, dat een stad als Spandau, voorheen DDR, nu nog steeds een bouwput is, maar dat er complete nieuwe wijken ontstaan met moderne woningen , en goede zorg, voor ouderen.

Oude gebouwen worden opgeknapt, of met de grond gelijk gemaakt.

Wegen- en water wegen worden grondig aangepakt, en nieuwe bruggen en nieuwe wegen worden volgens een repeterend protocol en constructie gebouwd.

Duitse degelijkheid boven alles.